Mijn kinderboek De Wandeltaxi is uit! Bekijk hier het boek en reacties van lezers.

De Wandeltaxi brengt je overal naartoe. Niet met een auto, niet met een fiets, maar lopend. Hij draagt je tas, hij weet de weg, hij is supersnel en hij heeft altijd alles bij zich wat van pas kan komen.

Op een dag wordt de Wandeltaxi opgebeld door Marie, een mevrouw die haar meneer verloren is op een feestje. Samen gaan ze op zoek naar haar meneer. Onderweg komen ze veel verschillende meneren tegen: een profvoetballer, een poortwachter, een postbode, een meneer die lekkere windjes laat, een bouwvakker, een dokter, een glazenwasser en zelfs de Baas van Nederland. Maar waar is de meneer van de mevrouw?

In dit fantasievolle boek kom je uiteenlopende figuren en gedachten tegen. De Wandeltaxi geeft een onverwachte, verfrissende zwiep aan de wereld zoals je hem kent. En het mooie is: na het lezen heb je nog heel lang napret, want je moet er steeds weer aan denken als je lekker aan het nadenken bent.

Leeftijd: ca 7-12 jaar. Ook leuk om voor te lezen!

Schrijver en illustrator: Susan Koenen
Prijs: € 14,95 ex verzendkosten

Online te bestellen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verkooppunten: 
Bruna - Van Woustraat, Amsterdam
Het Martyrium - Van Baerlestraat, Amsterdam 
Boekhandel Roodbeen - Nijkerk
Kinderboekwinkel Casperle - Sarphatipark, Amsterdam